HOME ZANGERESSEN DIRIGENTE VACATURES FOTOBOEK REPERTOIRE AGENDA VRIEND GASTENBOEK CONTACT

DIRIGENTE

Petra Limon

Mijn professionele muzikale loopbaan begon in 2000 op het ArteZ conservatorium van Arnhem, waar ik onder andere lessen in zang, blokfluit en koordirectie volgde. In 2004 ben ik afgestudeerd als eerstegraads bevoegd Docent Muziek en heb ik van mijn grootste hobby mijn beroep gemaakt. Inmiddels geef ik al jaren met veel plezier muzieklessen en workshops in het basisonderwijs. In 2013 ben ik afgestudeerd van de Post-HBO opleiding Docent Muziek Op Schoot.

Alle diva's

Behalve als muziekdocent ben ik ook koordirigent. Om mijzelf nog meer te ontwikkelen ben ik in september 2016 gestart met de 2-jarige parttime masterstudie Rhythmic Vocal Leadership. Deze fantastische opleiding volg ik in het walhalla van de vocale muziek: Denemarken! Op de Royal Academy of Music Aalborg (RAMA) krijg ik les van topdirigenten als Jim Dus Hjernøe, Jesper Holm, Peder Karlson en Malene Rigtrup.

Met mijn energieke manier van dirigeren hoop ik zangers van jong tot oud te inspireren tot het neerzetten van sprankelende uitvoeringen. Met een mooie eenheid van koorklank als streven dirigeer ik altijd vanuit de tekstbeleving, ritmiek en vocale expressie, waarbij ik ook kritisch let op de uitstraling van het koor. Het dirigeren geeft me veel energie!

Meer informatie: zestformusic.nl